Onze slagerij

Slagersfamilie

De familie Uit de Bosch is een echte slagersfamilie. Opa begon in 1936 op de Vischmarkt in Harderwijk een slagerij. De vader van Klaas Uit de Bosch opende in 1965 zijn slagerij in de Nassaulaan in Harderwijk. Daar was Klaas als vroeg te vinden. Klaas heeft van zijn vader het vak geleerd. Hij is een vakman in hart en nieren en helpt op zijn 75e nog steeds graag mee.

historie_kudb

Klaas en Katja

Klaas en Katja hebben elkaar leren kennen bij een slagerij waar zij beiden werkten. In 2000 hebben wij een samen een Keurslagerij overgenomen in Bussum. Het was hard werken in onze eigen zaak. Heel veel geleerd en vooral contact met de klanten over lekkere specialiteiten en lekker eten vergeten wij nooit.

Van Keurslager tot Vleesspecialist

In 2007 konden wij een droom in vervulling laten gaan. Wij zijn lang op zoek geweest naar een slagerij waar wij een complete ambachtelijk Keurslager konden vestigen. Wij hebben de Keurslager in Elst kunnen overnemen, een mooie uitdaging. In 2015 hebben we de Keurslager losgelaten en zijn overgegaan onder de naam Vleesspecialist Uit de Bosch

Rundvlees

Ons rundvlees komt uit Horssen. Echt top kwaliteit rundvlees uit de Betuwe. De runderen krijgen goed eten en hebben alle ruimte om rustig te leven. Wat resulteert in mooi mager vlees, smaakvol en botermals. De runderen worden in onze eigen slagerij verwerkt.

Worstmakerij

In de worstmakerij maken wij wekelijks licht gezouten en gerookt rookvlees. Volgens recept van opa Uit de Bosch worden de muizen gezouten, gerijpt en gerookt. Mals en mager rookvlees dat smelt op de tong. De nieuwe worstmakerij is EEG waardig, gescheiden verwerking van vers en bereid product volgens HACCP regels.

Klaas, Katja en team staan elke dag voor u klaar met heerlijke producten. Kom gerust een keer langs!